Wegens de COVID19-pandemie hebben we onze normale werking aangepast. Vanaf 4 mei zullen we terug kunnen opstarten met onze acute en chronische zorgen voor de patiënten zonder COVID19-klachten. Voorlopig is het nog enkel beperkt mogelijk om online consultaties te boeken. Merendeel van de consultaties kunnen na telefonsich contact om het veilig te houden voor iedereen. Hou hierdoor rekening met mogelijk langere wachttijden aan de telefoon!

Tussen 8.30 en 12.00 uur ontvang ik de mensen die GEEN symptomen hebben van een luchtweginfectie. Ook voor gewone consultaties en opvolging ben je dus ‘s morgens welkom.

In de namiddag zijn er plaatsen voorbehouden voor patiënten MET verdachte symptomen. Dit kunnen klachten zijn als hoesten, niezen, koorts, keelpijn, kortademigheid, griepgevoel, diarree en overgeven. Als je deze klachten vertoont, neem dan eerst telefonisch contact op! Tijdens het telefonisch overleg bepaal ik of je thuis kan afwachten of bij mij in de praktijk kan komen.

Door een tekort aan testmateriaal kan ik voorlopig nog niet alle mensen met griepsymptomen testen. Wij wachten op verdere bevoorrading om deze aanpak aan te passen en uitgebreider te gaan testen op covid-19.

Ik voorzie maximaal drie afspraken per uur, om te vermijden dat er contact is tussen patiënten in de wachtzaal. Dagelijks wordt de praktijk meermaals ontsmet volgens de richtlijnen. Er zal nauwgezet op hygiëne worden toegezien, als arts draag ik voldoende beschermingsmateriaal.

Indien je op consultatie komt, mag ik vragen om onderstaande regels te respecteren:

1. Gelieve een (al dan niet zelfgemaakt) MONDMASKER te dragen

2. Gelieve je HANDEN TE ONTSMETTEN, ik bied je alcoholgel aan bij het binnenkomen van de spreekkamer.

3. RAAK ZO MIN MOGELIJK AAN in de praktijk en de wachtkamer en HOUD zoveel mogelijk AFSTAND aub

4. KOM indien mogelijk ALLEEN (minderjarigen of ernstig zorgbehoevenden max 1 begeleider)

5. KOM STIPT op je afspraakuur, indien je te vroeg bent, gelieve dan nog even te wachten in je auto

6. BETAAL liefst met BANCONTACT

Stel belangrijke medische zorgen niet uit!